До 20 лв. бонус при презареждане предлага vivatel

До 20 лв. бонус при презареждане на vivatel ваучер ще получават всеки месец клиентите предплатени мобилни пакети. Операторът пуска новото си предложение на пазара от утре, 4 март.
С новата оферта клиентите на vivatel получават бонус от допълнително време за разговори всеки път, когато презаредят своя ваучер в рамките на 30 дни. Ограничения за броя на презарежданията, които се правят в този период няма, а валидността на всеки бонус е 30 дни.
За да може клиентите да се възползват напълно от специалната оферта, vivatel е създал промоцията така, че първо да се изразходва получения бонус и едва след това разговорите да започнат да се отчитат от стойността на самия ваучер.
„Мания за цял живот” дава 3 лв. безплатни разговори повече за ваучер от 10 лв. и 7 лв. бонус при ваучер от 20 лв. Ако клиентът презареди ваучер от 50 лв., той ще получи 20 лв. безплатни разговори.
В случай, че клиентът презареди в рамките на 30 дни отново, а предният бонус не е бил изцяло или частично изчерпан, новият бонус се натрупва върху него, а валидността му отново е 30 дни. Бонусите се получават в рамките на 2 дни от презареждането на всеки ваучер.
Ако в рамките на 30-дневния период не е активиран нов ваучер, то следващият зареден не носи допълнително време за разговори, но стартира поредния едномесечен срок, в който всяко презареждане носи бонуси. Няма ограничение за броя на зарежданите ваучери.
 
Вид на ваучера
 
Бонус
10 лева
3 лева
20 лева
7 лева
50 лева
20 лева

  Всички цени са с ДДС.

Коментар