Безплатни уеб семинари за защита на данните и SQL Server Recovery

Acronis, доставчик на достъпен, мащабируем софтуер за управление на съхранението на данни и възстановяване след бедствие, съобщи датите през месец март, на които ще се проведат двете серии от уеб семинари на теми "Защита на ценни данни" и "Архивиране и възстановяване на MS SQL сървъри".
Първите безплатни серии от уеб семинари са на две седмици и са на тема как Acronis Recovery за MS SQL Server значително намалява времето за възстановяване след бедствие, така че организациите могат да станат отново работоспособни за минути, вместо за часове.
Защита за SQL Server с Acronis Recovery
Два пъти месечно във вторник (4, 18 март) от 20:00 часа българско време.
http://www.acronis.com/promo/SQLwebinar/
Макар архивирането на данните да е необходимо, Acronis вярва, че възстановяването на данни е най-важното – по-специално колко бързо потребителите могат да се възстановят и да станат отново производителни. Възстановяването и архивирането, основани на дисково изображение, никога не са били по-бързи и по-лесни. Участниците във втората серия на безплатния уеб семинар, които е седмичен, ще научат за предизвикателствата на надеждното архивиране и възстановяване и как продуктите на Acronis могат да защитят критичните данни на компанията.
Защитата на данните става лесно с Acronis True Image Echo
Всеки четвъртък (на 6, 13, 20, 27 март) от 20:00 часа българско време
http://www.acronis.com/promo/webinars-press-2007/
„Загубата дори само на един ден в опити да възстановите изгубени данни в най-добрия случай е крайно неприятно или може значително да повлияе на финансовия отчет в най-лошия случай” казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на Acronis. „По време на тези уеб семинари, техническите специалисти на Acronis ще обсъждат възможностите за архивиране и възстановяване, които съществуват, и как да направите правилното решение за себе си и вашия бизнес”.
Има демонстрации на живо и време за въпроси и отговори с всеки уеб семинар.

Коментар