Galaxy Tab S излиза у нас до дни

Galaxy Tab S ще се предлага в два варианта - с големина на екрана 8,4 и 10,5 инча

Galaxy Tab S ще се предлага в два варианта – с големина на екрана 8,4 и 10,5 инча

Виваком ще пусне в магазинната си мрежа от 1 август таблета Galaxy Tab S. Най-лекият таблет на Samsung ще се предлага в два варианта – с големина на екрана 8,4 и 10,5 инча. Super AMOLED дисплеят покрива над 90% от Adobe RGB стандарта, подчертаха от телекома.

Устройството е снабдено със система Adaptive display, която настройва автоматично картината. Така дори при силна пряка светлина могат да се четат текстове или да се разглеждат приложения с повече визуални детайли.

Galaxy Tab S се отличава с подобрена сигурност като заключване и отключване с пръстов отпечатък. Таблетът позволява сърфиране в интернет, гледане на видео, споделяне на съдържание и разговори по едно и също време, без затваряне на някое от приложенията.

Galaxy Tab S разчита на процесор Exynos 5 Octa (1,9 GHz Quad Core плюс 1,3 GHz Quad Core) и работи под управление на Android Kit Kat. Батериите на двете разновидности на таблета обезпечават автономна работа до 12 часа.

Двата варианта на Galaxy Tab S ще се предлагат в магазините на Виваком с  план за пренос на данни Traffic Unlimited с отстъпка от 50% от месечната такса за целия период при сключване на двугодишен договор с тарифи M+, L+ и  XL+ до края на август. Така купувачите могат да получат до 12 GB на цени от 7,90 лв. на месец.

Коментар