ERP.BG е сред най-бързо растящите ИТ компании

„Ориентирахме се рано в тенденцията за навлизане на мобилността при бизнес софтуера”, посочи Иван Аржентински

„Ориентирахме се рано в тенденцията за навлизане на мобилността при бизнес софтуера”, посочи Иван Аржентински

ERP.BG е сред най-бързо развиващите се компании в технологичния бранш у нас, стана ясно от традиционната класация Топ 100, изготвяна всяка година от вестник Computerworld. Разработчикът на бизнес софтуер се е придвижил от 97-мо на 80-то място през последната година и е шести по показател „ръст на приходите”.

Класацията включва всички компании от софтуерния, хардуерния и телекомуникационния сегмент у нас. Успехът на ERP разработчика се дължи на поредица от постижения през отминалата една година, както по отношение технологичното развитие на своята ERP система EnterpriseOne, така и в сферата на бизнес развитието.

През последнaта година екипът на ERP.BG създаде и наложи на пазара успешен онлайн вариант за използване на ERP и по-конкретно изданието E1@ONLINE. Постепенното мигриране към онлайн услуга дори на съществуващи клиенти показва, че интересът към предлагането на бизнес софтуер в „облачна” инфраструктура тепърва ще отчита нови ръстове, подчертаха от компанията.

Облачното решение представлява една всеобхватна система, която включва всички важни компоненти от бизнес информационната инфраструктура: CRM система, Производство, Складово стопанство и Логистика, Обединени комуникации, Мобилна търговия, POS, Финанси, Управление на проекти, вграден BI модул и др.

„EnterpriseOne се наложи като една от първите ERP системи в световен мащаб, които са пълноценно оптимизирани за директно използване на таблет. При това не става въпрос само за допълнителни приложения с ограничени възможности, а пълната функционалност на решението е достъпно през мобилни устройства”, коментира Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.

„Ориентирахме се рано в тенденцията за навлизане на мобилността при бизнес софтуера и това ни позволи да сме готови със завършено решение точно когато пазарът имаше нужда от него. Тази инвестиция в бъдещето до голяма степен спомогна за последвалия ръст и днешните ни позиции в бранша”, допълни Аржентински.

От ключово значение за ръста на ERP.BG е и създаването на екосистема от софтуерни фирми – партньори, които разработват приложения за EnterpriseOne, както и развита екосистема от консултантски фирми, които внедряват ERP системата. Междувременно, беше внедрена успешно учебна програма, базирана на EnterpriseOne в два български университета.

През последната година ERP.BG разшири позициите си в ИТ бранша, стана член на Българската асоциация на софтуерните компании и заздрави партньорството си с националния клуб по предприемачество Start It Smart, който подкрепя млади екипи в опита им да стартират бизнес.

Коментари по темата: „ERP.BG е сред най-бързо растящите ИТ компании”

добавете коментар...

  1. ико

    Голяма реклама им правите на тези хора

Коментар