Грандиозно Acer Ferrari парти в клуб Sinners

На 28 февруари с уникално червено-черно парти в софийския клуб Sinners Солитрон отпразнува успешното налагане на Acer като водеща марка за преносими компютри и монитори в България. Партньорите на Acer и Солитрон бяха посрещнати под блясъка на светкавиците от последия модел Ferrari 599 GTB Fiorano (Acer е официален спонсор на Scuderia Ferrari във Формула 1 и има специална серия продукти брандирани с логото на Ferrari).

лице на събитието се превърна водещият на "Сделка или Не" Румен Луканов, който разигра в свой стил куп предметни награди, сред които и голямата изненада – 20“ LCD монитор Acer Ferrari.
Повод за организирането на това мероприятие беше успешната за Acer година както в световен, така и локален мащаб. Компанията се наложи като един от водещите производители на монитори в EMEA (Europe, Middle East & Africa) и е сред пазарните лидери в България. По отношение на преносимите компютри – Acer постигна 32.3% годишен ръст и заема лидерско място в регион EMEA с 22% пазарен дял, а в Западна Европа – второ място с 20.1% дял.
"Успехът ни през изминалата година не би бил възможен без вас – нашите партньори", заяви Иван Заячки, продуктов мениджър на преносими компютри Acer в Солитрон в обръщение към гостите на събитието.
"Четирикратният ръст в продажбите на монитори Acer през изминалата година е сериозна заявка за борба за лидерска позиция през 2008-ма", каза Михаил Ламбов, продуктов мениджър на монитори Acer в Солитрон.
Двамата лично благодариха на всеки от присъствалите и потвърдиха желанието си за продължаване на успешната бизнес практика (поддръжка на постоянни наличности с конкурентни цени, както и атрактивни партньорски програми за стимулиране на партньорите и специално бонусиране на най-добрите от тях), която доведе до значителния успех на Acer у нас.
Солитрон е официален дистрибутор на компютърна техника Acer от 2003 година и за 5 години постигна забележителен успех в повишаването на разпознаваемостта на марката у нас. Acer се свързва с традиционно високо качество на продуктите, съчетано с въвеждане на последните иновации в ИТ индустрията.

Коментар