СуперХостинг.БГ намалява промоционално цените на домейните

Компанията СуперХостинг.БГ обяви промоция на предлаганите от нея домейни от вида .com, .net, .org и .biz. От 5 до 14 март включително те ще се предлагат с 25% отстъпка, съобщиха представители на фирмата.
Промоцията съвпада с празника на жената – 8 март и с нея СуперХостинг.БГ провокира кавалерите да направят на своите дами един по-нестандартен подарък – Интернет сайт с домейн, носещ името на получателката на подаръка. За разлика от традиционните картички, пожеланието, отправено чрез персонален Интернет сайт, може да включва музика, снимки, видео, а освен това може да бъде актуализирано многократно в бъдеще.
Желаещите сами да създадат Интернет сайт, да го регистрират в най-популярните търсачки или да си направят блог или форум, могат да намерят полезни материали по тези и други теми на сайта на СуперХостинг.БГ, в рубриката „Статии“:
Промоционалното намаляване на цените на домейните, както и публикуването на безплатни обучителни материали на сайта са част от политиката на грижа за клиента, която е в основата на маркетинговата концепция на СуперХостинг.БГ. За желаещите да закупят хостинг от компанията, тя осигурява постоянна техническа поддръжка 24/7/365 по телефона, e-mail и специализирана “ticket“ система за запитвания, включително и през почивните дни, при непрекъснато нарастващ екип.
На адрес http://www.superhosting.bg можете да получите повече информация за компанията и за предлаганите от нея услуги.

Коментар