IE12 обещава по-бързо сърфиране

Доста променен браузър IE12 се очаква със следващата версия на Windows

Доста променен браузър IE12 се очаква със следващата версия на Windows

Вече e известно, че следващата версия на Windows ще включва преработен браузър Internet Explorer, но досега липсваха подробности за него. Скорошна дискусия в интернет осветлява някои от характeристиките на Internet Explorer 12.

Едно от най-важните подобрения спрямо сегашните версии на браузъра ще бъде повишената скорост при сърфиране в уеб, става ясно от сесия в платформата Reddit. Версия 12 ще повиши също така сигурността, обещава разработчиците, който си партнират за тази цел с екипа на Windows Defender.

Твърди се още, че IE12 ще внесе подобрения по отношение на достъпността за хора с увреждания, но повече подробности в това направление на разработка не се съобщават.

Дали Internet Explorer ще стане по-бърз от конкурентите Chrome и Firefox засега не може да се каже, но определено Microsoft ще се опита да предложи по-добро преживяване за потребителите на Windows. Към момента разработващият екип не разполага с резултати от тестове, тъй като все още липса комплектован IE12.

Коментари по темата: „IE12 обещава по-бързо сърфиране”

добавете коментар...

  1. Цветан

    Понякога имам чувството, че още през XX в. са допуснати фундаментални грешки в кодовете на “Microsoft”. Те все кърпят дупки, повишават скорости, а “иновациите” им често те карат да гледаш като изостанал.

  2. (c:

    Песимистът:
    – Е, оттова по-лошо не може да стане!
    Оптимистът:
    – А-а-а, може, може!

    Пламене, момчетата от Редмънд винаги намират начин да опровергаят твърдения като твоето … 😀

  3. Пламен

    Би било много трудно да предложи влошена сигурност. Все пак IE е дъното : D

Коментар