I.R.I.S. обявява пускането на последно поколение сканираща платформа

По случай Международната среща на партньорите за 2008 г. I.R.I.S. обяви световното разпространение за продажба на последното поколение сканираща платформа IRIS Powescan – най-мощното, лесно за използване продуктивно сканиране и решение за оптично разпознаване на символи, което поддържа най-популярните високоскоростни скенери.
Платформата предоставя:
·                     Уникална многопоточна архитектура
·                     Поддържа всякакви марки скенери
·                     Най-високата скорост на сканиране (до 200 страници в минута)
·                     Усъвършенствано разделяне и индексиране на документи онлайн
·                     Разширени възможности за контрол върху качеството
·                     Поколение от голям брой изходни формати, включително многостраничните Tiff, jpeg2000, PDF, напълно отворените за търсене в тях PDF, PDF – iHQC(tm)
·                     Напълно интегрирана в I.R.I.S. IDR продуктова линия, която позволява разчитането на фактури и бланки, автоматично класифициране и създаването на дигитална библиотека за електронна поща.
I.R.I.S. Group, публично търгувана компания (Euronext: IRI), лидер на пазара на интелигентното разпознаване на документи (IDR), електронното управление на документи (EDM) и оптичното разпознаване на символи (OCR), съобщи, че пуска на пазара IRISPowerscan 8.0, едно от най-напредналите решения за автоматично разпознаване и разчитане на фактури и доставяне на ERP/счетоводен софтуер с дигитално копие на фактурите, което може да бъде архивирано.
В наши дни, счетоводните отдели на компаниите работят със счетоводен софтуер и системи за планиране на ресурсите (ERP), които им помагат да управляват дебитите и кредитите. Но системата изисква на първо място данните от фактурата да бъдат разчетени!
Сега I.R.I.S. представя решението, което ще замени ръчното разпознаване на данни с бърз, точен и автоматичен процес.  IRISCapture Pro 8.5 for Invoices е базиран върху 20-годишния опит в превръщането на документите в изображения и позволява:
·                     да се сканират, индексират и архивират пристигащите фактури.
·                     да се закрепват други сканирани страници към фактурите ( формуляри за поръчки, информация за контакти, стокови разписки и др.) автоматично разпознаване на данните от фактурата с голяма точност благодарение на новата оценъчна система, която позволява да избирате най-добрите резултати от различни машини за оптично разпознаване на символи.
·                     се прехвърлят данните от фактурата към счетоводството, ERP и системите за документооборот;
·                     се извличат и лесно да се изобразяват фактурите и закрепените към тях файлове от които и да е счетоводни и ERP системи.
·                     да се разпознават атрибути на различните редове и се прави валидиране на разделни заявки – за най-добро взаимодействие с вашата ERP система или счетоводен софтуер, IRISCapture Pro 8.5 for Invoices разпознава всички стандартни полета и атрибути на различни редове от която и да е фактура. Няма нужда да настройвате какъвто и да е определен шаблон или друго сложно настройване:
IRISCapture Pro 8.5 for Invoices автоматично разчита и превръща името на стоката, цената за единица, поръчаното количество, междинен сбор и т.н. Това действие може също да бъде направено просто чрез обикновено „придърпване и пускане" за разпознаване на символи ("drag-and­ -drop OCR").
·                     Обработва фактури от много страни: нови бази данни бях създадени за Финландия, Дания, Швеция, Норвегия, Сърбия и Турция
Ценообразуване и наличност
IRISPowerscan е на разположение за международно разпространение чрез редица канали за дистрибуция на I.R.I.S.  Цените ще варират от 359 до 14 990 евро в зависимост от скоростта на сканиране – без ограничени за обема. Подробна информация за цените и продуктите можете да получите на http://www.bsd.bg/contact.

Коментар