Xerox пуска компактен и тих мултифункционал

Компанията Xerox представи нов продукт на българския пазар – Phaser 6110MFP/B. Лазерното A4 мултифункционално устройство комбинира цветно копиране, принтиране и сканиране.
Моделът предоставя широк набор от функции преди всичко за малки офиси и домашни потребители, които печатат основно черно-бели документи, но имат периодична нужда и от цветен печат.
Xerox представя Phaser 6110MFP/B като най-компактното, леко и тихо печатащо устройство на пазара от този клас. Технологията за охлаждане без вентилатор гарантира спокойствие, дори и при инсталиране директно върху бюрото на потребителя. Phaser 6110MFP/B печата до 16 страници в минута в монохромен режим и 4 в цветен.
Функцията ID Card Copy поддържа копиране на двете страни на лични документи върху една страница, което се използва често в медицински учреждения, посолства, банки. Новият Phaser има USB порт на предния панел за сканиране на документи директно в USB паметта.
Phaser 6110MFP/B е снабден с ABBYY Fine Reader 7.0 Sprint Edition – софтуерно приложение за разпознаване на символите при дигитализиране на документи. Програмата позволява конвертиране в текстов формат и редактиране на множество документи от хартиени до електронни, включително PDF файлове и сканирани страници от книги, списания, вестници, договори, факсове, писма, брошури и др. Предимство за българските потребители е възможността за разпознаване не само на английски, но и на български текст.
Xerox Phaser 6110MFP/B поддържа комплекс от принт-задачи, като принтиране на брошура, печат на воден знак и N-up печат, който позволява да се принтират до четири страници върху една. Устройството се инсталира с четири кликвания на мишката, уточниха от Xerox.

Коментар