TCCM ще внася смартфони Meizu в България

Meizu MX4 има 5,36-инчов екран и най-тънката рамка за смартфони с подобен размер на дисплея

Meizu MX4 има 5,36-инчов екран и най-тънката рамка за смартфони с подобен размер на дисплея

Европейският дистрибутор на мобилни устройства и аксесоари TCCM ще внася ексклузивно у нас смартфони с марка Meizu. До края на годината се очаква на българския пазар флагмана Meizu MX4, чиято световна премиера се състоя вчера в Пекин.

MX4 има 5,36-инчов екран и най-тънката рамка за смартфони с подобен размер на дисплея, твърди Meizu. Устройството с тегло 147 грама стъпва на 8-ядрен процесор и операционна система Flyme 4.0 на база Android 4.4.4.

Смартфонът се отличава с качествена 20,7-мегапикселова камера от Sony и батерия с капацитет 3100 mАh. Meizu е първият китайски смартфон, за който потребителите в най-голямата страна в света се редят на опашки.

„Марки като Meizu и Xiaomi показаха на света как премиум смартфон брандовете вече отстъпват назад. Новите играчи, които доскоро се третираха като стартъпи, вече водят по растеж с много сериозни пазарни дялове дори в най-развитите и конкурентни пазари на света, какъвто е Китай”, коментира Камил Вачек, собственик на TCCM.

„Невероятно е как млади брандове предлагат толкова добри модели, че разтърсват конкуренцията по отношение на дизайн, характеристики, иновации и не на последно място – цена и поддръжка. Индустрията се променя всеки ден и в следващите две години може да видим пълна промяна на основните играчи и дялове на пазара”, допълни Лора Ханджиева, мениджър на TCCM за България.

Коментари по темата: „TCCM ще внася смартфони Meizu в България”

добавете коментар...

  1. koi

    Кога???

  2. Станислав

    Проста справка с техния сайт показва и Мтел и Виваком:
    http://www.tccm.com/#customers

  3. :o)

    Много ми е интересно ТССМ какъв дистрибутор е и на кой продава.
    Така като гледам явно седи между HTC и Мтел 🙂

Коментар