Водещ анализатор определя Altitude Software като авангарден

Mellon Bulgaria, уникално позиционирана да осигурява услуги с добавена стойност и съвременни технологични решения за финансови институции и други големи организации и партньор на Altitude Software, водещия независим доставчик на решения за контакт центрове, обяви, че анализаторската компания Gartner, Inc. е позиционирала Altitude Software във Visionary квадранта в "Магически Квадрант за Инфраструктура на Контакт Центрове, EMEA, 2007". (Visionary quadrant in the "Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, EMEA, 2007")
Според доклада на Gartner, съставен от Дрю Клаус (Drew Kraus) и Стив Блъд (Steve Blood), "Възможностите за консолидация на продукта и промяна на платформата са огромни, особено предвид миграцията към IP телефония. И тъй като компаниите започват да консолидират своите процеси при телефония, те могат отново да разгледат своята структура за контакт центрове. Компаниите трябва да фокусират бъдещите си инвестиции в софтуерно ориентирани технологии, вместо към хардуер, като използват общ IP телефонен пакет, за консолидация на приложенията за контакт центровете.”
Впечатляващият Altitude Software се предлага у нас от Mellon Bulgaria, като предоставя на бизнеса уникални решения да реорганизират своята комуникация с клиенти и партньори като обединяват всички канали за контакт (гласова комуникация, факс, и-мейл, web, wap), които клиентите използват, за да се свържат с компанията. Новаторските решения вече се радват на нарастващо прилагане от местни и мултинационални компании, опериращи в България, сред които са Piraeus Bank България и Обединена Българска Банка (ОББ).
Altitude Software без съмнение е лидерът в индустрията. Няма по-голямо доказателство от това, че сме се посветили на неговите решения за контакт центрове, от факта, че ние използваме пакета Altitude uCI, за да оптимизираме дейността на нашите контакт центрове в Гърция, Египет, Бившата Югославска Република Македония, България, Румъния, Полша и Украйна. Ние в Mellon Bulgaria сме горди, че имаме възможност да предлагаме тези възможности и на българския пазар”, заяви г-н Константинос Спиропулос, Изпълнителен Директор на Mellon Bulgaria.

Коментар