Ecovacs Deebot D76 – почиства дома и изхвърля боклука сам

Deebot D76 е компактен и стилен робот за почистване на всякакви повърхности – подове, стени, тавани и дори клавиатури

Deebot D76 е компактен и стилен робот за почистване на всякакви повърхности – подове, стени, тавани и дори клавиатури

Роботите неусетно навлизат в ежедневието ни. Едно от типичните им приложения е почистването на дома. Deebot D76 на компанията Ecovacs е сред малкото роботи в света, които не само чистят къщата напълно автономно, но също така изпразват сами контейнера за боклук.

Една малка прахосмукачка, разположена на док станцията, изпразва боклука от робота всеки път, когато той се връща за зареждане на батерията. Това позволява на D76 да изпълнява задълженията си в продължение на дни и дори седмици без човешка намеса.

Deebot D76 е върхов модел в линията почистващи роботи на Ecovacs и скоро ще се предлага и на българския пазар от онлайн магазина Smartshop.bg. Това полезно за всеки дом устройство идва с най-важните функции, налични в продуктите на Ecovacs: чистене по график, докинг станция с прахосмукачка, дистанционно управление, виртуална стена и аксесоари, които преобразуват докинг станцията в напълно функционална ръчна прахосмукачка.

Несъмнено, възможността за самостоятелно изпразване на контейнера за боклук е най-уникалната черта на D76. Това става чрез външна прахосмукачка, прикрепена отгоре на докинг станцията, която служи и за зареждане на батериите на робота. Но защо е толкова важно да имате прахосмукачка, вградена в докинг станцията?

Ако сте новак в роботизираните прахосмукачки, е добре да знаете, че тези малки устройства бързо се пълнят с боклук, което налага изпразване на контейнера след всяко почистване. Класните роботи обаче трябва да работят автономно в продължение на дни и дори седмици, без потребителят да се грижи за тях. D76 e проектиран именно с тази цел – неговият контейнер за боклук се изпразва автоматично, а самият робот е достатъчно умен, за да се връща след всяко почистване към докинг станцията.

Несъмнено възможността за самостоятелно изпразване на контейнера за боклук е най-уникалната черта на Deebot D76

Несъмнено възможността за самостоятелно изпразване на контейнера за боклук е най-уникалната черта на Deebot D76

Освен всякакви видове подови настилки – дърво, мрамор или килим – Deebot D76 може да почиства и други повърхности – тавани, стени, килери, кухненски шкафове и дори клавиатури, благодарение на включените в комплекта аксесоари. Когато се натъкне на препятствие, Deebot D76 автоматично променя посоката си на движение и продължава почистването. Специални датчици го предпазват от падане надолу по стълбите.

Deebot D76 със сигурност е един от най-добрите роботи на пазара днес. Устройството не обременява своите притежатели с постоянни грижи по поддръжката, работи надеждно и се предлага с голямо разнообразие от аксесоари. Всичко това, допълнено с репутацията на производителя, чиито роботи се ползват от над 30 милиона потребители по света, прави D76 предпочитан избор за модерния дом.

Ecovacs е известна на световния пазар с интелигентните си устройства за почистване на дома. Компанията влага сериозни ресурси в изследвания и разработки и вече се е наложила като лидер в много страни. Скоро нейните продукти ще се продават и в България. Първоначално Smartshop.bg ще доставя само модела Deebot D76 на цена, която, според представители на онлайн магазина, ще бъде „без конкуренция” на нашия пазар.

Коментари по темата: „Ecovacs Deebot D76 – почиства дома и изхвърля боклука сам”

добавете коментар...

  1. господина

    Пускат я директно на промоция. Евала! Къде са 720 лв., къде са 850. Бравус !

  2. Симеон

    Браво! Дано само цената наистина е “без конкуренция”. Бих си я взел веднага.

Коментар