Фиксиран телефон и интернет за бизнеса предлага M-Tel OfficeBox

700 безплатни минути и най-ниската месечна такса в страната за разговори от фиксиран телефон предлага М-Тел за клиентите с малък и среден бизнес чрез услугата OfficeBox, достъпна от 19 март.
Част от предимствата, които потребителите на OfficeBox ще получат, са безплатни 100 минути към фиксирани мрежи в страната, 100 за международни разговори, 500 към 12 мобилни М-Тел номера по избор и безплатен пакет от 10 000MB за интернет достъп. За да ползват услугата, потребителите трябва да включат стационарните телефонни апарати и компютри в своя офис към устройството, което ще получат безплатно от мобилния оператор.
С услугата бизнес клиентите получават два телефонни номера от М-Тел – фиксиран и мобилен, които могат да ползват за изходящи и входящи обаждания към национални и международни мрежи. След изчерпване на безплатните минути, разговорите ще се таксуват както следва: към фиксирани мрежи в страната те ще струват 7 ст./мин; цената за изходящи повиквания към международни номера ще започва от 10 ст./мин., а тази към 12-те избрани М-Тел номера ще бъде само 1 ст./мин. Разговорите към други номера от мрежата на М-Тел ще се таксуват на цена от 12 ст./мин.
10 000 MB е безплатният пакет за достъп до интернет, който потребителите на OfficeBox получават, със скорост 7,2 Mbps през HSDPA мрежата на М-Тел. 34,90 лв. ще бъде таксата, която клиентите ще заплащат при сключване на двугодишен договор, а за едногодишен тя ще възлиза на 44,90 лв. Услугата е достъпна в над 150 населени места, като предстои да бъде разширявана, уточниха от оператора.

Коментар