Представят новия CorelDRAW утре в София

Новият пакет CorelDRAW Graphics Suite Х4 ще дебютира и пред българска публика утре, 19 март. Представянето организира дистрибуторът BMG в Гранд Хотел София от 10,30 часа.
Силвия Томалска, мениджър за Източна Европа в Corel, ще разкрие новите характеристики на пакета. За реални проекти на база CorelDRAW Graphics Suite Х4 ще говори Росица Калудова от Иксентрикс.
Презентацията е отворена за всички заинтересовани, съобщиха от BMG. Желаещите да присъстват на премиерата трябва да се регистрират на адрес www.coreldrawx4.bmg.bg.
Софтуерът идва с усъвършенстван работен поток, инструменти за онлайн сътрудничество и допълнителни ресурси за потребителите. С повече от 50 нови и значително подобрени функции, продуктът дава на потребителите инструменти за работа по най-различни проекти – от лога и уеб графики до брошури, широкоформатни изображения за печат, дори дигитални билбордове.

Подобренията обхващат форматирането на текст и цялостния изглед на страниците, съвместимостта на файловите формати, колекцията от готови за употреба материали и др.

Коментар