Победител в конкурса „Офис на годината 2007” е West Incorporated

Станаха известни резултатите от организирания за четвърта поредна година от сп. ОФИС Magazine национален годишен конкурс „Офис на годината”.

Голямата награда „Офис на годината 2007” седемчленното жури присъди на ирландската инвестиционна компания West Incorporated. Специалната награда на редакцията на списанието-организатор получи Банка ДСК – „Калоян“ 1.
На второ място журито класира фирмата за експресни куриерски и логистични услуги „Ин Тайм“, а на трето – CableTel.
Общо 62 фирми и организации от цялата страна взеха участие в конкурса. За финала бяха номинирани 6 компании.
Критериите, по които са оценявани кандидатстващите за приза, са разработени от дизайнери, ИТ специалисти, експерти по организация и управление на човешките ресурси и дават цялостна представа за работното място и работната среда в дадена фирма или организация. Тези критерии са консултирани и съгласувани с представители на световноизвестната сертификационна швейцарска фирма SGS.
Участието в конкурса „Офис на годината“ е доброволно и безплатно.
Досега носители на приза „Офис на годината“ са били Булстрад, „Камор Ауто“ и Първа инвестиционна банка.
Тази година конкурсът се проведе с генералното спонсорство на Office 1 Superstore и с подкрепата на издателство „Класика&Стил“, Bulgaria Coffee Services, Logitech и Chefs’ Group.
Наградите бяха връчени на победителите на 20 март на пресконференция в София от главния редактор на сп. ОФИС Magazine Владимир Събев.

Коментар