ТехноЛогика обяви партньорство с лидер в управлението на проекти

Българската софтуерна компания ТехноЛогика обяви партньорство с лидера в управлението на проекти Primavera. Във вторник, 25 март, двете компании дават пресконференция, на която ще изнесат подробности за съвместния си бизнес.
Primavera предлага широк спектър от софтуерни решения за цялостно планиране, управление и изпълнение на проекти от различен мащаб и с различна степен на сложност. Нейни продукти използват компании от различни сектори на индустрията, вкл. строителство, енергиен и ютилити сектор, ИТ и финанси, авиация и отбрана.
Над 75 000 клиенти в цял свят управляват проекти с обща стойност над 5,5 трилиона долара с продукти на Primavera. Портфолиото на компанията е подходящо и за българските потребители, които са изправени пред предизвикателството да управляват мащабни инфраструктурни и инвестиционни проекти.
ТехноЛогика от години използва в своите решения методология и средства за управление на проекти. Като оторизиран представител на Primavera за България, компанията ще предлага двата основни продукта на своя партньор P6 и Pertmaster.
На пресконференцията в София от страна на Primavera ще участват Оливър Гринууд, регионален директор "Управление и развитие на партньорската мрежа", и Фльор Жеринич – регионален мениджър "Продажби. Българската фирма ще бъде представена от своя управител Огнян Траянов и от Марио Манджуков, директор "Корпоративни клиенти и проекти".

Коментар