Microsoft смята Lumia 635 за по-удачен избор от iPhone 6

Microsoft набляга на предимствата в цената и аксесоарите на Lumia 635 спрямо конкерентен модел, за който се подразбира, че е iPhone 6

Microsoft набляга на предимствата в цената и аксесоарите на Lumia 635 спрямо конкурентен модел, за който се подразбира, че е iPhone 6

Microsoft често рекламира своите продукти, като изтъква предимствата им спрямо конкурентите. Под прицела на компанията попадна и епълският флагман iPhone 6, (макар и да не се посочва името на конкурентния продукт), който е съпоставен в Twitter с модела Lumia 635.

Илюстрацията, публикувана от Microsoft, внушава, че Lumia 635 е по-удачен избор от iPhone 6. Веднага се набива на очи разликата в цените – $700 долара срещу $269,99, като при това в цената на Lumia 635 са включени няколко аксесоара, иначе моделът струва $100.

Lumia 635 поддържа LTE и множество безплатни услуги, подчертава се наличието на Office, Lync и OneDrive. Заедно с аксесоарите (универсално зарядно устройство, слушалки с високо качество, допълнителен заден панел с друг цвят и Nokia Treasure Tag) – смартфонът на Microsoft е близо три пъти по-евтин от iPhone 6.

Все пак яркият пластмасов Lumia 635 минава за смартфон от среден клас, докато iPhone 6 е премиум устройство с метален корпус. Предимството в аксесоарите не е решаващ аргумент, ако трябва да се сравняват обективно възможностите на двата смартфона.

Коментари по темата: „Microsoft смята Lumia 635 за по-удачен избор от iPhone 6”

добавете коментар...

  1. Драгомир

    Аз чакам с интерес и статията със заглавие: “Apple смята iPhone 6 за по-удачен избор от Lumia 635”.

  2. GigaComp.BG

    Сигурно се шегуваш!

Коментар