Хитови телеком технологии и услуги дефилират на 2 април в Шератън

На 2 април 2008 г. в столичния хотел Шератън ще се проведе Петата Национална конференция Телекомуникационни технологии и услуги, организирана от ICT Media.

Събитието представя на участниците настоящите и бъдещи стратегии и политики в сферата на телекомуникациите, законовата рамка за българския телеком сектор, както и спецификите на фиксираните и мобилни мрежи от ново поколение, като в същото време не пропуска да запознае аудиторията и с успешните и печеливши стратегии в сферата на мобилните и интернет комуникации.

Паралелно с това конференцията открива пред участниците възможността за дискусии и споделяне на опит на управленско ниво, с цел постигане на още по-висока ефективност в условията на либерализиран телекомуникационен пазар.

Сред лекторите са Карим Тага – управляващ директор на Arthur D. Little (една от най-старите консултантски компании в Европа), Красимир Стойчев – главен изпълнителен директор на Max Telecom, Неда Койчева – директор на дирекция "Правна" в Комисия за регулиране на съобщенията, представители на неправителствени организации и други мениджъри на водещи ИКТ компании в България.

Подробностиза лекторите, програмата и условията за участие е възможно да бъдат прочетени тук.

Коментар