E-Book: „Непрекъснатост на бизнеса с Microsoft Windows Server 2008”

Acronis (www.bsd.bg/acronis-software), доставчик на достъпен, мащабируем софтуер за управление на съхраняването на данните и възстановяване след бедствие, обяви разпространяването на Интернет книга със заглавие Business Continuity with Microsoft Windows Server 2008, която осигурява на бизнесмените широк поглед върху архивирането, възстановяването и най-добрите практики в непрекъснатостта на работния процес на новата версия на Microsoft Server.
С автори Даниеле и Нелсон Руест, книгата е откъс от Microsoft Windows Server 2008: The Complete Reference, публикувана от McGraw-Hill и помага на ИТ администраторите да работят с дизайна на Windows Server 2008 (WS08) и практически да инсталират масово възстановяване след бедствие и стратегии за непрекъснатост на работния процес. Допълнението, включено в електронната книга изтъква как да защитите още повече системите си като използвате технологията на Acronis.
Електронната книга и допълнението от Acronis, на разположение във файл PDF, се комбинират, за да осигуряват изобилие от знания за непрекъснатостта на работния процес, възстановяването след бедствие и управлението на системи.
„Ще бъдете готови да посрещнете предизвикателствата на възстановяването след бедствие, така че да можете да продължите работата си”, казват Руест, и двамата Microsoft Most Valuable Professionals (MVPs), които работят за Resolutions Enterprises, консултантска фирма, разположена във Виктория, Британска Колумбия, Канада, която е фокусирана върху дизайна на ИТ инфраструктурата. „Освен това, вие ще се възползвате от най-напредналите ИТ стратегии, за да изградите сигурна и високо достъпна инфраструктура от услуги за мрежата”, добавят те.
„Бедствия се случват; технологиите се провалят, така че отделите по ИТ имат нужда да са готови за потенциални прекъсвания”, казва Робърт Талер, старши директор по маркетингови комуникации в Acronis. „Възстановяването след бедствие е повече от просто архивиране на данни; то се отнася до изграждането на безотказен план за цялата ви мрежа, така че да може всяка система да бъде възстановена в познато, работещо състояние бързо и ефективно без да се притеснявате за осигуряващата инфраструктура. Ако работите с Windows Server 2008, тази електронна книга трябва да бъде във вашата библиотека.”
На стойност от 14.95 долара, електронната книга и допълнението на Acronis са на разположение безплатно като файл във формат PDF на адрес www.acronis.com/bcmebook/pr.

Коментар