Сайт обяви конкурс за столетници

Първият конкурс на новия сайт LudiMladi.bg, насочен към хората в златната възраст, се нарича "Търсим столетници". До 15 юни посетителите на сайта ще могат да пишат за свои познати столетници, като всеки от тях ще бъде представен онлайн.
"Целта ни е да превърнем LudiMladi.bg в любимо онлайн място на хората в златна възраст, които досега бяха пренебрегвани от Интернет медиите, не само у нас", заяви Жюстин Томс, ръководител на “Аз Медиа”. "Вярваме, че хората 55+ все по-активно ще използват Мрежата”, допълни тя.
Датата за официалния старт (Международния ден на шегата) и името на сайта не са случайни, а едно специално “намигане” към по-зрелите хора, използващи Интернет – най-активните, най-любознателните и откритите, най-интелигентните представители на това поколение, обясниха от LudiMladi.bg.
В момента около 6% от Интернет потребителите в България са на възраст над 55 г. А от всички българи над 55 години 7% са в Интернет сега, но в близките години се очаква делът и броят им значително да се увеличи, като достигне поне текущите 15% за Източна Европа, при средното за ЕС ниво 32%, посочиха от сайта.
Освен новини и информация за здравето, финансите и свободното време, LudiMladi.bg ще предлага и различни възможности за онлайн развлечения и общуване на своите потребители.

Коментар