Dell пуска по-бързи работни станции

Dell пуска по-бързи работни станции
Новите Presicion са насочени към дизайна и 3D забавленията
28/07/2006
Компанията Dell разшири линията си работни станции за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка, като добави модела Precision 390. Системата включва най-новите OpenGL графики за обработване на изображения с висока резолюция, както и новаторските двуядрени процесори Intel Core 2 Duo и Extreme.
Precision 390 ще осигури значителни подобрения в приложения, вариращи от 3-D забавления до триизмерен инженерен дизайн, казват от компанията.
Dell Precision 390 включва и подобрена кутия, която обезпечава подвижност в зависимост от желанията на потребителите. Например може лесно да се постави във вертикално или хоризонтално положение.
Уголемените предни вентилационни отвори, както и новият топлинен сензор подобряват притока на въздух за по-добро охлаждане на системите. Топлинният сензор също спомага за ефикасността на вентилатора, като намалява шума в режим стендбай до 20%.
Цените за Dell Precision 390 започват от € 829, без ДДС и транспортните разходи. Предлагат се конфигурации с широка гама от SATA и SAS твърди дискове с капацитет до 750GB , с RAID функционалност.

Коментар