СМ Консулта – 10 години успешни информационни проекти

СМ Консулта, водещ доставчик на българския пазар за интегрирани софтуерни системи и решения за управление на бизнеса, празнува десет години от създаването на компанията. Събитието ще премине под знака на 10 години успешни проекти и се реализира съвместно с един от водещите партньори на СМ Консулта – Infor, третата по големина международна компания за бизнес софтуер.
Конференцията, озаглавена Inforum, ще се състои в Кемпински Хотел Зографски, на 8-ми април, от 10.00 ч. Тази година, за първи път в България ще се проведе Инфорум 2008, бизнес форум – част от верига събития на Infor, представени по целия свят, с който компанията ще отпразнува успешното сътрудничество с българските партньори и разширяването на бизнеса си в България.
По време на конференцията Г-жа Светла Манолова, управител на СМ Консулта, ще представи бизнес философията и принципите, които са ръководили компанията през годините и са допринесли за успешното й развитие на пазара. СМ Консулта е реализирала редица мащабни проекти със съдействието на Infor, като изграждане на мениджърска информационна система в АЕЦ Козлодуй ЕАД, система за управление на складово стопанство и логистика в Юнимастърс Лоджистикс Груп, система за електронно управление на веригата доставчици и клиенти в EPIQ Електроник Асембли и много други.
Със специалната покана на СМ Консулта и Infor, друг основен клиент на СМ Консулта – водещият на балканите индустриален производител Вапцаров АД ще разкрие стъпките през които е преминала компанията, за да внедри успешно в двата завода VAP Прес и VAP Хидро системата за управление на бизнес процесите Infor ERP LN.
В допълнение, Infor ще предостави детайли за стратегията си за развитие в страната, както и за плановете й за инвестиции на българския пазар. Чрез образователни сесии, клиентите ще придобият по-добра представа, как решения като Управление на изпълнението (PM), Управление на бизнес процесите в компанията (ERP), Управление на активите на компанията (EAM), Управление на веригата доставки (SCM) и Управление на финансите (FM) могат да им помогнат да разрешат комплексните предизвикателства пред бизнеса днес и да постигнат конкурентно предимство на пазара.
Желаещите да присъстват на събитието могат да се регистрират на интернет адрес http://cz.infor.com/inforum_bulgaria.

Коментар