Догодина излиза нов Windows, обяви Бил Гейтс

Нова версия на операционната система Windows ще се появи на пазара още през следващата година. Това става ясно от изявление на Бил Гейтс в петък, по време на конференция в Маями.
Лидерът на Microsoft не крие възхищението си от възможностите на Windows 7. Същевременно Гейтс заявява, че предстои да излезе нова версия на операционната система през 2009 година, без да конкретизира дали това е Windows 7 или подобрение на Vista.
Неяснотата се засилва и от скорошно обявление на Microsoft, че ще удължи живота на Windows XP до 2010 година. По-рано обаче компанията беше заявила, че XP ще се продава, докато не излезе Windows 7.
Думите на Бил Гейтс на конференцията в Маями повдигнаха, на практика, повече въпроси, вместо да дадат отговори на съществуващите, отчитат анализаторите на пазара. Още повече, че неотдавна Гейтс обяви, че ще се оттегли скоро от управлението на Microsoft.

по темата: „Догодина излиза нов Windows, обяви Бил Гейтс”

добавете коментар...

  1. гостен

    Думите на Бил Гейтс на конференцията в Маями повдигнаха, на практика, повече въпроси,

    Ами да? Какво е Виста ако не едно нашарено ХР? Ако едно нашарено ХР е лекинко бъгавинко то, не е ли по-добре да си с едно ХР ненашарено и не толкова бъгаво? Ми то ако сега не излезе нова Мас ОС, то сега как ние са да си направим нова ОС? много, много въпроси пред бил гей$

Коментар