Микроинвест намалява драстично цените в петък

Микроинвест ще продава този петък счетоводен, ТРЗ и търговски софтуер с отстъпка до 70%

Микроинвест обяви отстъпки до 70% за счетоводен, ТРЗ и търговски софтуер

„Невиждани” намаления на цените на софтуерни продукти и ключове за актуализация обяви Микроинвест. Кампанията е по случай Черния петък (Black Friday), който вече стана традиция и у нас на 28 ноември.

Само в петък избрани продукти ще се продават с отстъпка до 70%, съобщи разработчикът на софтуер за бизнеса. Очакват се много ниски цени за популярните програми Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro Light, Microinvest Склад Pro, Microinvest Архиватор Pro, Microinvest Електронен магазин и други продукти.

Компанията е предвидила и код за актуализация с цена от само 9 евро. Големите намаления ще са в сила от сутринта на 28 ноември до края на работния ден. Със стартирането на „Черния петък” ще бъдат обявени всички продукти и техните намалени цени.

Микроинвест ще приема и обработва поръчки по имейл, в офисите си и чрез регионалните представители на компанията. Плащанията трябва да бъдат извършени в рамките на работния ден по банков път или в брой, уточниха от разработчика.

Коментар