Макс Телеком настъпва с WiMAX и на “Златните”

Макс Телеком започна да изгражда WiMAX покритие в „Златни пясъци”. От началото на сезона гостите на курорта ще могат да ползват новите услуги, съобщиха от оператора.
Проектът включва WiFi зони за безжичен достъп до интернет, гласови услуги за хотели в комплекса и изграждане на телефонни кабини. Посетителите ще имат достъп до интернет навсякъде на територията на комплекса чрез ваучери за 1, 2, 5 и 10 часа.
Услугата се нарича “Golden Sands Wi-Fi zone”. Карта за 1 час ще струва 5 лв., за 2 часа – 8 лева, за 5 часа – 16 лева и за 10 часа – 24 лв., уточниха от компанията.
Едновременно с това Макс Телеком изгражда система от фонокартни апарати на територията на комплекса под името “Golden Sands MAXPHONE“. С помощта на WiMAX,апаратите могат да бъдат поставяни без ограничения, на най-удобните места.
Услугата “WiMAX Golden Sands in the Air by Max Telecom“ ще осигури комплексни услуги – интернет, телефон, мобилна телевизия и офис приложения.
Макс Телеком изгражда и специална телефонна услуга за хотелите – “Golden Sands Business trunking“. Друга услуга на оператора, предназначена също за административните нужди на „Златни пясъци”, е “Golden Sands Internet connectivity“.

Коментар