vivatel ангажира само за себе си търговската верига Jeff

Веригата магазини за мобилни телефони и услуги Jeff стана ексклузивен партньор на оператора vivatel, съобщиха двете компании на пресконференция в София. Всички магазини от веригата започват да предлагат единствено и само абонаментните услуги на БТК Мобайл. До сега в магазините Jeff се продаваха и услугите на Глобул.
Клиентите на веригата ще могат да си купят от нейните обекти предплатени или абонаментни услуги на vivatel, да заплатят своите сметки към БТК и да сключат договор за БТК ADSL.
Jeff е партньор на vivatel още от старта на мобилния оператор. „Решихме да задълбочим отношенията си с телекома като станем ексклузивен негов представител, предлагайки не само мобилни услуги с марката vivatel, но и високоскоростния ADSL интернет, коментира изпълнителният директор на търговска верига Огнян Славов.
Под търговската марка Jeff работят 56 магазина в страната. Компанията планира откриване на 20 нови търговски обекта до края на годината и още толкова през следващата, като през 2010 година общият им брой ще надмине 100.

по темата: „vivatel ангажира само за себе си търговската верига Jeff”

добавете коментар...

  1. toto

    Тия никога няма да станат игрчи!Много са объркани!

Коментар