Порталът Инфоман навърши 10 години

През 2008 Инфоман, информатически портал и онлайн библиотека, навършва 10 години от основаването си. В тази връзка, през цялата година се очакват редица статии, интервюта, анализи и събития, които ще отбележат юбилея. 
Емил Ибришимов, настоящият главен редактор на Инфоман, написа първата статия, в която може да се прочетат и интервюта с бивши състезатели по информатика, отличили се на национално и международно ниво.
“В момент, когато инициативата Инфоман беше застрашена от преустановяване, Мусала Софт пое ангажимент да поддържа и развива портала. Това се случи преди 8 години и се надявам да празнуваме и по-големи юбилеи. За Мусала Софт е важно да допринася за българската информатика, да подкрепя хората с интереси в областта на програмирането, да им предоставя платформи за изява и да спомага за усъвършенстването на техните знания. Инфоман е инициатива, на която държим и сме признателни на всички хора, благодарение на които сайтът съдържа винаги най-актуална информация” – коментира Делян Лилов, изпълнителен директор на Мусала Софт.

Коментар