vivatel среща музикални фенове със звездите от „Пей с мен”

vivatel дава уникален шанс на всички музикални фенове да се докоснат до звездите от шоуто „Пей с мен”. Мобилният оператор, който е един от генералните спонсори на предаването, създаде специална подсекция „Мания & Пей с мен” в клуб зоната на корпоративната си уебстраница http://www.vivatel.bg/.
„Мания & Пей с мен” съдържа любопитна информация за риалити шоуто и представя профили на всички звезди, участващи в него. Всеки, който посети www.vivatel.bg може да гледа видео с дуета на седмицата.
В новата подсекция стартира и специална sms игра, в която всеки има възможност да спечели покани за концертите на „Пей с мен”. Желаещите да участват в играта ще открият виртуална скреч карта със съдържание, което трябва да бъде изпратено със sms до кратък номер 1212, ексклузивен за клиентите на vivatel. Поканите са уникален подарък, защото единствено те дават достъп до концертите на „Пей с мен”.
„С новата секция на нашия уебсайт, даваме възможност на феновете на музиката у нас да бъдат по-близо до своите любимци. Надяваме се да подарим много незабравими спомени на тези, които спечелят покана за специалните концерти на „Пей с мен”, заяви Лора Ханджиева, Маркетинг мениджър електронни комуникации на vivatel.
Печелившите от sms играта на vivatel ще бъдат теглени в томбола, която ще се разиграва всяка сряда. Кратките съобщения са напълно безплатни, като всеки участник участва с първия sms с вярно съдържание.

Коментар