Huawei Honor 6 Plus – голям смартфон с две задни камери

Екранът на Honor 6 Plus има диагонал 5,5 инча и резолюция Full HD 1920х1080 пиксела

Екранът на Honor 6 Plus има диагонал 5,5 инча и резолюция Full HD 1920х1080 пиксела

Китайският производители Huawei пусна фаблета Honor 6 Plus, който се отличава с наличието на две задни камери. На външен вид смартфонът е практически идентичен със своя предшественик Honor 6, но е по-голям.

Всяка от двете камери, разположени на гърба на устройството, има резолюция 8 мегапиксила. Системата позволява правене на стереоскопични снимки с резолюция 13MP, постигана с помощта на софтуер. Освен това наличието на два сензора подобрява качеството на снимките при слаба светлина.

Honor 6 Plus стъпва на едночипова платформа Kirin 925, която има вграден модул за обработка на изображения. Предвидена е също технология Vision Camera за по-голяма рязкост на изображенията, а размерът на пикселите е само 1,98 микрона. Всички тези характеристики подчертават акцента върху фотографията в новия фаблет.

Вградените уникални характеристики подчертават акцента върху фотографията в новия фаблет на Huawei

Вградените уникални характеристики подчертават акцента върху фотографията в новия фаблет на Huawei

Друго достойнство на модела е задният капак, който е направен от композитен материал. Видео, разпространено от Huawei, показва, че подобен материал издържа изстрел от пистолет, но на практика едва ли Honor 6 Plus може да предпази от куршум.

Екранът на Honor 6 Plus има диагонал 5,5 инча и резолюция Full HD 1920х1080 пиксела. Чипсетът Kirin 925 е допълнен от 3GB оперативна памет и 16/32GB вградена флаш памет, която може да се разширява с карти microSD.

Huawei Honor 6 Plus има също 8-мегапикселова предна камера, два слота за сим карти, инфрачервен порт и батерия с капацитет 3600 мАч. Моделът работи под управление на Android 4.4 c обвивка EMUI 3.0 и струва 325 долара във вариант с 16GB. Версията с 32GB е оценена на 405 долара.

Коментари по темата: „Huawei Honor 6 Plus – голям смартфон с две задни камери”

добавете коментар...

  1. .?.

    Ai mlakvai we pedras

  2. :o)

    Боже боже, стереоскопични снимки.
    Тъкмо се чудех каква глупост ще оправдае 2те задни камери…ужас…

Коментар