Dr.WEB CureIt! – открива и премахва вируси

Dr.WEB CureIt! се явява втори защитен слой, в допълнение към антивирусите в реално време

Dr.WEB CureIt! се явява втори защитен слой, в допълнение към антивирусите в реално време

Dr.WEB CureIt! е лесна за използване програма, която премахва вируси и друг зловреден софтуер от компютъра. Започва да сканира по команда от потребителя и се явява втори защитен слой, в допълнение към антивирусите в реално време.

Програмата не изисква инсталиране, може да се запише на флашка и да се пуска директно от нея на различни компютри. Освен това не прави промени в регистрите на Windows.

Разработчикът доставя софтуера само с един предварително дефиниран режим на сканиране – експресен, при който Dr.WEB CureIt! търси за наличие на вируси в най-популярните за тях места, например в Windows директорията.

В допълнение, потребителите могат да персонализират сканирането, като посочат желаните места и обекти за проверка – сектори за зареждане в дисковете, временни файлове, точки за възстановяване на системата и др.

Откритите инфекции могат да бъдат отстранени или поставени под карантина, в зависимост от предпочитанията на потребителя. Програмата е икономична по отношение на системните ресурси и се разпространява безплатно за домашна употреба.

Даунлоуд: Dr.WEB CureIt!

Коментари по темата: „Dr.WEB CureIt! – открива и премахва вируси”

добавете коментар...

  1. Николай

    Хе хе,развеселихте ме.По-безмислени коментари не бях чел.Оправихте ми вечерта.
    Програмката е страшно добра.Не знам защо се притеснявате от статистиката за заразите.Това си е нещо нормално за антивирусните,просто тук хората си го пишат.Особенно добра е за допълнително сканиране.

  2. Пакер

    Който е луд да си ползва този софтуер и да си дава статистика на съдържанието си в компютъра на руското правителство не че и американуси не го правят същото. Но поне от доктор веб питат културно и възпитано съгласен ли си да си дадеш данните?

  3. Драгомир

    Който е луд да използва тия програмки, да си ги ползва тия програмки 😉 .

  4. Mozo

    Бах ти, няма редакция, та за лудите използваши Windows идеше реч 😀 😀 😀

  5. Mozo

    Който е луд да използва Windows, да си ги ползва тия програмки 🙂

  6. Mozo

    Който е луд да използва Линукс, да си ги ползва тия програмки 🙂

Коментар