Всяко мобилно устройство Samsung става зарядно

Power Sharing Cable може да бъде използван за зареждане на всички Samsung устройства, които имат микро USB порт за зареждане и прехвърляне на данни

Power Sharing Cable може да бъде използван за зареждане на всички Samsung устройства, които имат микро USB порт за зареждане и прехвърляне на данни

Иновативен аксесоар на Samsung прави потребителите независими от заряда на батерията на мобилната им устройства. Power Sharing Cable слага край на трескавото безспирно търсене на контакт или зарядно, с което всеки потребител на смарт устройства се е сблъсквал.

Power Sharing Cable може да бъде използван за зареждане на всички Samsung устройства, които имат микро USB порт за зареждане и прехвърляне на данни. За да започне процесът на зареждане, просто е необходимо единият край на кабела да е включен в микро USB порта на изтощеното устройство, а другият край да е в порта на това, от което ще се черпи заряд на батерията.

Стрелките на различните краища на кабела определят в каква посока да тече зарядът – от или към съответното устройство. С вградените смарт функции на Power Sharing Cable зареждането започва за секунди. Избрани Samsung устройства могат да прехвърлят заряд на батерията с или без инсталиране на приложението, а всички устройства, притежаващи Micro USB, могат да бъдат зареждани.

Всяка джаджа с микро USB порт може да черпи заряд от друг Samsung смартфон или таблет

Всяка джаджа с микро USB порт може да черпи заряд от друго Samsung устройство – смартфон или таблет

Power Sharing Cable e достатъчно малък, за да се събере в джоба или в чантата. Смартфони, таблети, Bluetooth слушалки, допълващи технологии или всяка джаджа с микро USB порт може да черпи заряд от друг Samsung смартфон или таблет. Потребителите лесно избират точно колко енергия биха искали да прехвърлят и да наблюдават напредъка на трансфера с наличното приложение Power Sharing, което може да бъде свалено от Samsung Apps/Google Play магазина за избрани Samsung Galaxy устройства.

Коментари по темата: „Всяко мобилно устройство Samsung става зарядно”

добавете коментар...

  1. Читател

    Статията за този чудесен кабел ме навява на мисълта,че екипът от разработчици може да отдели малко време,за да насочи къде ние-българите може да си харчим заплатите,както и да инвестираме свободните си капитали!

Коментар