Популярна услуга за онлайн поддръжка вече с нов сайт

Компанията Beam2Support официално стартира новия си уеб сайт, разработен на английски и немски и с предстоящо пускане на българска, испанска и френска версии.
Beam2Support.com дава по-детайлна информация за предлаганата услуга – онлайн дистанционна поддръжка, нейните предимства, принцип на работа и технология. Подкастове демонстрират начина на работа – как да се стартира и участва в Beam2Support сесия.
Специално място е отделено на сигурността, където са разяснени предприетите мерки за защита на данните. В отделна секция потребителите на Beam2Support могат да получат информация какви компании и как използват решението. Достъпна е възможност за покупка онлайн на желания вид лиценз.
Като технология, Beam2Support е позната на българския пазар от 2007 година. Досега от решението са се възползвали компании като Аксиор, Актавис, ОмегаСофт, АрмСофт, АС Ситемс, БС Консулт, уточниха от Beam2Support.
Програмата предлага бърз начин за осъществяване на дистанционна онлайн поддръжка, без нужда от инсталация от страна на клиента. Безпрепятствено преминава през силни защитни стени и прокси сървъри, посочват от компанията. Не са нужни допълнителна конфигурация или настройки.

Коментар