Виваком пусна YotaPhone 2 на пазара у нас

Най-важната персонална информация и известия са постоянно достъпни на YotaPhone 2, благодарение на втория екран

Най-важната персонална информация и известия са постоянно достъпни на YotaPhone 2, благодарение на втория екран

Първият в света смартфон с два дисплея – отпред и отзад – вече е в България и ще се предлага от Виваком. YotaPhone 2 е разработен с идеята да улесни потребителите в професионалните им ангажименти.

Предният екран с диагонал 5 инча е изпълнен по АMOLED технология, поддържа резолюция Full HD и е защитен с Corning Gorilla Glass 3. Когато искат само да проверят часа или времето, потребителите на YotaPhone 2 могат да погледнат задния дисплей от тип „електронна хартия”, с плътност 235 ppi и покритие Corning Gorilla Glass 3.

Така най-важната персонална информация и известия са постоянно достъпни за потребителя, без дори да отключва своя смартфон. Технологията „електронна хартия” улеснява четенето на всякакъв вид текст от двата екрана дори на дневна светлина.

YotaPhone 2 е оборудван с четириядрен процесор Snapdragon 800 с тактова честота 2,2GHz, допълнен с 2GB RAM и 32GB вградена памет. Устройството работи под управление на операционна система Android 4.4 KitKat и има две камери – основна 8MP и предна 2,1MP.

Ограничени количества от YotaPhone 2 вече са налични в избрани магазини на Виваком. Операторът позиционира смартфона в комбинация с абонаментен план Net&Call XXL за 52,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор.

Коментари по темата: „Виваком пусна YotaPhone 2 на пазара у нас”

добавете коментар...

  1. калисто

    Ako beshe za 200$ moje,no na tazi cena si e jivo iznasilvane…

  2. :)

    на тая цена не виждам кой ще си купи подбна руска измишльотина произведена в китай .

  3. и

    Ако имат мрежа в която да го свържат и ползват ….

Коментар