Ултратънък компютър Egreat i5 се побира на длан

Egreat i5 ще се доставя с предварително инсталирана Windows 8.1 with Bing

Egreat i5 ще се доставя с предварително инсталирана Windows 8.1 with Bing

Портативен компютър с дебелина само 2 см видяха посетителите на изложението CES 2015 в Лас Вегас. Моделът Egreat i5 работи под управление на Windows или Android и се побира на длан.

Устройството стъпва на платформа Intel Bay Trail, в частност – четириядрен Atom Z3735F с номинална тактова честота 1,33GHz, която се повишава динамично до 1,83GHz, и графичен контролер Intel HD Graphics.

Мини компютърът на Egreat е оборудван с 2GB оперативна памет и 32GB флаш-базирана памет, която може да се разширява с microSD карти. Налични са два пълноразмерни порта USB и един Micro-USB, както и microHDMI за свързване на монитор.

Egreat i5 ще се доставя от производителя с предварително инсталирана операционна система Windows 8.1 with Bing на цена от 85 долара. Очакваната крайна потребителска цена е около 100 долара.

Коментари по темата: „Ултратънък компютър Egreat i5 се побира на длан”

добавете коментар...

  1. Драгомир

    Най-после да покажете нещо, което е горе долу с характеристики съответстващи си на цената.
    В горното не съм 100% сигурен. Може би просто съм изостанал в тенденциите на цените на тези джаджи. А може би просто продуктът е спонсориран от разработчика на “Windows 8.1 with Bing”.

  2. Mir4o

    Този размер на паметта е предостатъчен за офис компютър! 10-12гб за операционната, още 5-6гб за офис пакета, останалото е за мейл архив и временни файлове! Какво повече?

  3. :)

    Майната и на памета, как се работи с това неудобно нещо ?

  4. Станислав

    Как въобще може да оперира нормално с 32 гб памет ? Според мен тези компютри може да са добро офис решение с 128гб и 4гб рам.

Коментар