Мобилно приложение управлява облачния хостинг

Възможността за управление на клауд хостинга от мобилни устройства ще даде повече гъвкавост и спокойствие на бизнеса

Възможността за управление на клауд хостинг от мобилни устройства вече е достъпна у нас от ICN.Bg

Интересно нововъведение предложи един от водещите хостинг доставчици в България. След като първи пусна клауд (cloud) услуга, сега ICN.Bg отново задава модата на пазара у нас – този път с мобилно приложение за управление на облачния хостинг.

Приложението позволява на потребителите да управляват своя клауд от мобилните си устройства, да следят натоварването, да създават нови виртуални машини, да увеличават и намаляват ресурсите на сървъра, дори когато не са пред компютъра. С помощта на подобно приложение те могат да проследяват и логове, което им дава усещане за контрол над операционните процеси на клауд сървъра.

Приложението ICN.Bg Cloud App е достъпно за потребителите на Android и iOS устройства

Приложението ICN.Bg Cloud App е достъпно за потребителите на Android и iOS устройства

„Услугата е нещо търсено от нашите потребители. Създадохме това приложение, водени имено от техните нужди. Факт е, че мобилните апликации са все по-незаменима част от ежедневието ни чрез вече наложилите се смартфони и таблети. Определено, приложението ще улесни контрола над бизнеса”, каза управителят на ICN.Bg Юлиян Бориславов.

Несъмнено, подобно приложение ще позволи на потребителите да бъдат още по-гъвкави и мобилни в управлението на клауд услугите си. То ще им даде и необходимото спокойствие по отношение на мониторинга и близкия контрол над услугата, който всеки бизнес би желал да има, допълниха от хостинг компанията.

Коментар