Конференция за Firefox – сигурен и безопасен Интернет

На 11 май, неделя от 13.00 часа ще се проведе първото у нас събитие посветено само на Firefox.
Какво е Firefox?
Firefox е Интернет браузър с отворен код. За момента това е най-сигурният начин за изследване на световната мрежа. Браузърът е създаден да бъде сигурен и продължава да се работи в тази насока. Например, той защитава от най-популярните начини за измама в Интернет, като ви предупреждава за тях.
Firefox помага на родителите да защитят децата си от опасно съдържание, като предлага много добри филтри за контрол. Така можете да сте сигурни, че детето ви няма да попадне на информация, която не е за неговите очи.
Той може да се пригоди така, както на вас ви е удобно. Можете да променяте и добавяте функционалност, цветове и допълнителни модули към него така, че да е подходящ едновременно за всекидневна работа и за управление на фирмата.
Firefox се използва от 120 милиона потребители в целия свят и тази бройка расте всеки ден. Има го и на български език. Той може да се използва на много операционни системи и се разработва от организация с некомерсиална цел, имаща за цел единствено сигурността и удобството на продукта.
bgCamp
Искате ли да научите още? Елате на Firefox bgCamp. Toй ще се проведе на 11 май, неделя от 13 часа в зала 520 на УАСГ. Вход свободен след регистрация, която може да бъде направена на специалния сайт http://firefox.spisanie.cc
Събитието е с некомерсиална цел и има за задача да покаже всички аспекти на този начин на работа с Интернет – сигурност, безопасност и свобода на идеите и технологиите, олицетворени в една единствена дума – Firefox.

Коментар