Емоциите около Европейското по футбол започват с инициатива на НЕТ ИС САТ

НЕТ ИС САТ, българската телекомуникационна компания оперираща вече 10 година на пазара, обяви старта на нова промоция за домашни потребители на Високоскоростен интернет CityConnect. Всеки нов клиент получава безплатен месец интернет, за да тестват качеството на връзката, а след това и възможност да избере своята награда за добре дошъл в семейството на НЕТ ИС САТ – една от 200 оригинални футболни топки Uhlsport или 400 броя 1 GB USB памет. За да получат наградата си, клиентите трябва да отговорят правилно на въпроса "Какво получавате в рамките на месечната си такса за Интернет от NET IS SAT?".
Инициативите на НЕТ ИС САТ продължават и с атрактивно предложение за клиентите, които до момента са ползвали само оптичен високоскоростен Интернет. Сега те могат да ползват пълен пакет телекомуникационни услуги на цената на Интернет достъпа, а именно – да говорят безплатно в продължение на 25 минути и без месечна такса с роднини и приятели в страната и чужбина (получават и безплатен телефонен апарат) и да гледат IP телевизия с над 40 безплатни програми.
Всеки настоящ клиент на телекома може да спечели и бутилка френско вино Castel или 1 GB USB памет, като заплати наведнъж две такси за CityConnect и даде верен отговор на въпроса поместен по-горе. От компанията уточняват, че промоциите са валидни до изчерпване на количествата и важат за участници, навършили 18 години.
За да се възползват от предложенията, желаещите трябва да посетят някоя от касите на НЕТ ИС САТ, описани на адрес www.netissat.bg или да разгледат уеб страницата на компанията, където ще открият всички актуални промоции и предложения.

Коментар