Верига за техника отваря още 20 магазина у нас

Над 20 нови магазина ще отвари в България веригата за техника DOMO, стана ясно днес. Стратегията за разрастване на компанията предвижда откриване на магазини в почти всички по-големи градове на страната.
DOMO, една от трите най-големи вериги за бяла, черна и ИТ техника в Румъния, е на пазара в България от март 2006 година. Чрез закупуване на акции през септември 2007 г. „К и К Електроникс”, собственик на верига магазини Техномаркет, придоби контрола в „Домо Ритейл” ЕООД.
В момента у нас действат 16 магазина от веригата в 14 града, а разширението ще обхване всички градове с повече от 30 000 души население. Новите обекти ще бъдат открити в градовете Свищов, Разград, Асеновград, Казанлък, Самоков, Смолян, Пловдив, Ботевград, Плевен, Бургас, Търговище, София, Пазарджик, Горна Оряховица, Велинград, Гоце Делчев, Дупница, Видин, Перник и др.
Магазините ще имат средна площ от 500-800 кв.м и ще са разположени по-близо до потребителите в централни и достъпни локации, обясниха от DOMO.
Веригата предлага продукти от основните световни марки и осигурява безплатен транспорт на закупените уреди в рамките на населеното място и региона.

Коментар