Извитият Galaxy Note Edge излиза у нас до дни

Galaxy Note Edge има 5,6-инчов екран Quad HD Super AMOLED, който е извит от едната страна

Galaxy Note Edge има 5,6-инчов екран Quad HD Super AMOLED, който е извит от едната страна

Смартфонът с извит дисплей Samsung Galaxy Note Edge ще излезe на пазара у нас до края на седмицата, съобщи Виваком. Моделът има 5,6-инчов екран Quad HD Super AMOLED, който е извит от едната страна.

Технологичната иновация улеснява работата с устройството, като осигурява бърз достъп до най-използваните приложения. Само с палеца на едната си ръка потребителят може да отваря известия, както и да следи цялата важна за него информация.

Допълнително удобство осигурява писалката S Pen с 2048 нива на чувствителност, която е подходяща за създаване и обработване на текстове. Samsung позиционира Galaxy Note Edge не само като устройство за забавление, но и за служебни ангажименти.

Смартфонът идва с операционна система Android v4.4.4 (KitKat) и разчита на четириядрен 2,7GHz процесор, допълнен с 3GB RAM и 32GB вградена памет, която може да се разширява чрез microSD карти с капацитет до 128GB памет. Налични са две качествени камери – 16MP стандартна с оптична стабилизация и 3,7MP предна камера с възможност за правене на широкообхватно селфи на 120 градуса.

В допълнение към това, смартфонът е комплектуван с приложение SHealth и акселерометър, който отчита движението като брои стъпките на потребителя, както и с барометър за атмосферно налягане и надморска височина, който е полезен при ходене по наклон. За зрението се грижи RGB сензорът, като измерва интензитета на светлината и според нея оптимизира яркостта на екрана, за да редуцира умората на очите.

Samsung Galaxy Note Edge ще бъде наличен в магазините на Виваком в края на седмицата. Операторът го препоръчва с план Net&Call XXL за 45,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор.

Коментари по темата: „Извитият Galaxy Note Edge излиза у нас до дни”

добавете коментар...

  1. Specialist

    Много удобен , много бърз , много добър дисплей , батерията държи много 🙂

  2. Българин

    Чакаме айФон 7.

  3. Ванката

    Next-next следващия и следващия и този ще пропусна дано след 5 години нещо ново и по-различно да пуснат 🙂

Коментар