Започва кампанията “BSA идва във Вашия бизнес”

Поредна легализационна инициатива на Сдружението на издателите на бизнес софтуер (СИБС, BSA) ще се проведе на няколко етапа и ще обхване различни сегменти в малкия и среден бизнес.
Кампанията „BSA идва във Вашия бизнес” започва в края на април, обявиха от СИБС на среща с журналисти. Началната й фаза е насочена към спортния и туристическия бранш.
В рамките на кампанията BSA ще разпрати до около 500 водещи фирми от всеки бранш пакет, съдържащ информационни материали, свързани със законосъобразното придобиване и използване на компютърни програми.
Успоредно с това, ще бъде активирана и уеб страница www.audit-it-bg.com, която ще предлага допълнителна информация и инструменти за контрол и ефективно управление на софтуерните активи в малкия и средния бизнес.
На уеб страницата ще има и линкове към оферти на членовете на BSA, както по отношение на ценовата листа, така и относно актуални лицензионни схеми.
В рамките на кампанията ще бъдат предприети и координирани действия с правоприлагащите органи в страната за установяване и санкциониране на случаите на софтуерно пиратство в съответния бизнес.

по темата: „Започва кампанията “BSA идва във Вашия бизнес””

добавете коментар...

  1. Karaman

    защо да давам пари на мафията, като мога да си закупя международен лиценз за софтуера на по-ниска цена от чужбина!

Коментар