Вълкът от Уолстрийт пристига у нас през април

През 90-те години Джордан Белфърт изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт

През 90-те години Джордан Белфърт изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт, а днес е сред най-търсените бизнес консултанти и лектори

Джордан Белфърт, известен като Вълка от Уолстрийт, пристига в България на 7 април 2015 г., за да изнесе еднодневно обучение по продажби и убеждаване. Събитието е част от световното турне на Белфърт за представяне на разработената от него „Пряка линия на убеждаване”, която става особено популярна в бизнес средите през последните години.

Програмата на обучението в Sofia Event Center включва няколко сесии с въпроси и отговори, които помагат на компании и физически лица да планират и постигат успех, без да жертват своите ценности и етика, уточниха организаторите.

Джордан Белфърт e роден на 9 юли 1962 г. в Бронкс, Ню Йорк. През 90-те години той изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт, покорява най-високите финансови върхове и печели по 50 милиона щатски долара на година – постижение, което му спечелва прозвището „Вълка от Уолстрийт”.

Като собственик на Stratton Oakmont, Белфърт има над 1000 брокера, спечелва над 1,5 милиарда щатски долара, стартира от нулата над 30 компании за милиони долари и става герой на един от най-зрелищните и широко отразени провали.

С уроците от шеметните си възход и падение, той изгражда живота си наново като световнопризнат експерт, който консултира над 50 компании и е сред най-търсените лектори, а обученията му значително подобряват фирмените продажби, ефективност и екипен дух.

В България Джордан Белфърт става популярен през 2013 г. с филма на Мартин Скорсезе „Вълка от Уолстрийт”, където Леонардо Ди Каприо изпълнява главната роля. Историята във филма е базирана на мемоарите на Джордан – „Вълка от Уолстрийт” (2007 г.) и „Залавянето на Вълка от Уолстрийт” (2009 г.), които са преведени на 25 езика и са публикувани в 72 страни, вкл. България.

Коментари по темата: „Вълкът от Уолстрийт пристига у нас през април”

добавете коментар...

  1. OPIII

    NASTI LOVCI OBI4T VULCI

Коментар