PDF Password Cracker 3.0 – сваля защитата на документи

Софтуерът PDF Password Cracker 3.0 е предназначен да премахва защитата на документи, записани във формат PDF (разбира се, трябва да имате правото да извръшите това, например, в случай на забравена парола потребител/собственик). Поддържа само стандартна PDF защита, а не допълнителни плъгини или електронни книги.
Програмата може да се използва за декриптиране на защитени Adobe Acrobat PDF файлове, които имат парола или пароли за „собственост“, предпазващи файла от редактиране (промяна), печат, избиране на текст и графика (и копирането им Clipboard), или добавяне/промяна на анотации и полета с форми.
Декриптирането се извършва мигновено. Полученият файл може да се отвори във всяка програма за разглеждане на PDF (например Adobe Acrobat Reader) без никакви ограничения, т.е. с активни функции за редактиране/печат/копиране и др.
Някои по-основни характеристики:
– Поддържа новите файлове PDF 1.7 (Acrobat 8.x), включително 64-битово и 128-битово RC4 декриптиране и AES декриптиране;
– Поддържа всички версии до Adobe Acrobat 8.0;
– Декриптира PDF файлове, защитени с пароли за собственост. PDF Password Cracker не работи с документи, които имат пароли на ниво потребител (забраняващи отварянето на файловете), ако не са известни двете пароли – на потребител и на собственик. 
– Лесна манипулация на PDF файлове – drag and drop;
– Не изисква Adobe Acrobat софтуер;
Операционни системи: Windows 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista
Официална страница: www.crackpdf.com
Цена: $24.95
Даунлоуд: www.crackpdf.com/pdf-cracker-help.html
 

Коментар