Булсатком стартира IPTV през март

Новата IPTV услуга на Булсатком може да се ползва на всички устройства вкъщи

Новата IPTV услуга на Булсатком може да се ползва на всички устройства вкъщи

Булсатком стартира на 5-ти март новата си услуга IPTV, която може да се ползва на всички устройства вкъщи – смартфони, таблети, компютри. Услугата включва повече от 140 ТВ канала, над 40 HD канала, възможност за подреждане на каналите в 9 теми и опция любими канали.

IPTV е достъпна за клиенти с активен абонамент за оптичен интернет и при техническа възможност, поради изискване за IP свързаност, уточниха от доставчика. Услугата е от ново поколение и включва функционалности като видео по поръчка (VOD) и уеб браузване.

Предвидени са също над 100 радиопрограми, достъп до видеотека с над 10 000 часа съдържание, повече от 1000 часа HD съдържание, тематично подреждане на съдържанието, подреждане на игралните филми по жанр и опция за търсене.

Булсатком лансира и специално мобилно приложение за гледане на телевизия на телефон и таблет. То е достъпно за потребители на Android (BulsatcomTV за Android) и iOS (BulsatcomTV за iOS) и може да се ползва навсякъде, без ограничения на устройството и връзката към интернет.

Коментари по темата: „Булсатком стартира IPTV през март”

добавете коментар...

  1. Иван

    А приложение за телефони с шайба ще има ли?

  2. а

    А мобилно приложение за Windows phone ще има ли

Коментар