Handy Recovery – възстановява изтрити файлове

Handy Recovery на Softlogica е лесен за използване софтуер, предназначен да възстановява файлове, изтрити по грешка от твърди дискове или карти с памет. Програмата може да възстановява файлове, повредени от вирусни атаки, прекъсване на електрическо захранване или софтуерни проблеми, както и файлове от изтрити и форматирани дялове.
Ако някоя програма не използва Recycle Bin, когато изтрива файлове, това не е проблем за Handy Recovery, както не е проблем и да възстанови файлове от Recycle Bin след неговото изпразване.
С Handy Recovery можете да разглеждате съдържанието на твърдия диск така, както го правите в Windows Explorer. Единствената разлика е, че виждате и изтрити файлове и папки. Програмата може да търси файлове по име, формат, дата, размер и да показва вероятността за успешно възстановяване на всеки файл. Възстановените файлове могат да се съхраняват на всеки диск от системата, който е достъпен. 
Можете също така да възстановявате целия клон от дървото на директориите, съдържащ избраните файлове и папки. Заедно с данните на главния файл, програмата може да възстановява алтернативни потоци от данни, които се използват от файловата система NTFS за съхраняване на допълнителна информация за файлове.
Handy Recovery работи с операционните системи Microsoft Windows 9x/Me/NT/2000/XP/2003/Vista. Тя поддържа всички файлови системи на Windows за твърди и флопи дискове, вкл. FAT12/16/32, NTFS/NTFS 5, и възстановява имиджи от карти памет тип CompactFlash, SmartMedia, MultiMedia и Secure Digital. Може да възстановява компресирани и криптирани файлове от дискове с NTFS.
Поддържани ОС: Windows
Цена: $49 за един лиценз
Официална страница: http://www.handyrecovery.com/
Даунлоуд: http://www.handyrecovery.com/

Коментар