Теленор пусна смартфони под собствена марка

Тelenor Smart Plus има 5-инчов qHD сензорен дисплей с IPS матрица

Тelenor Smart Plus има 5-инчов qHD сензорен дисплей с IPS матрица

Теленор въвежда на българския пазар първи смартфони под собствената си марка. Моделите Тelenor Smart Mini, Telenor Smart и Telenor Smart Plus с размери 4’’, 4,5” и 5” вече се предлагат в търговската мрежа на оператора.

Тelenor Smart Plus има 5-инчов qHD сензорен дисплей с IPS матрица и резолюция 960х540 пиксела. Моделът работи с операционна система Android Kit-Kat 4.4, a батерията е с капацитет 2,020 mAh.

Апаратът притежава двуядрен 1,3GHz процесор, 1GB RAM памет и 4 GB вградена памет с възможност за добавяне на microSD-карта до 32GB. Налични са две камери, като задната е 5-мегапикселова с LED светкавица.

Telenor Smart Plus се предлага в два цвята – черно и бяло на цена от 119,99 лв. в брой или 6,59 лв, на месец с план Резерв Стандарт 39,99, който в момента е с промоционална месечна такса от 19,99 лв.

Моделите Тelenor Smart Mini и Telenor Smart идват съответно с 4- и 4,5-инчов дисплей, 5-мегапикселова задна камера с LED светкавица и предна камера. Устройствата имат двуядрен 1,3GHz процесор, 512 MB RAM и 4 GB вградена памет с възможност за добавяне на microSD-карта до 32GB и работят с Android Kit-Kat 4.4.

Тelenor Smart Mini и Telenor Smart се предлагат в два цвята – тъмносиньо и бяло, съответно на цени 69,99 лв. и 89,99 лв. в брой, или 3,99 лв. и 4,99 лв.на месец с план Резерв Стандарт.

Устройствата разполагат също с A-GPS навигация, FM радио, Wi-Fi и Bluetooth свързаност, уточниха от оператора.

Коментари по темата: „Теленор пусна смартфони под собствена марка”

добавете коментар...

  1. Явор

    Много,слаба, батерия

  2. I.

    I men me interesuva zakliucheniq ekran,kak da sloja snimka. Na zakliuchen da e edna,i na otkliuchen druga. Ot kude?

  3. Албена

    Имам такъв теледон но немога да си сменя заключен екран имали такава опция изобщ??

  4. ...

    Prost telefon

  5. Драгомир

    Държавните бюрократи няма защо да подаряват честоти. Така конкуренцията спада. Ако в бъдеще се появи нов качествен играч, то какви честоти ще вземе? Няма да са останали никакви.

    Иначе нищо ново под слънцето. То и Globul пускаше телефони под своя марка, ама това не го направи по-престижен оператор…

  6. 4Ж-и

    Нарочно сложих това име. И трете оператора имат техническа възможност да пуснат LTE в 1800 или 800, но КРС не е освободила честотите. Сега пунтират дейност като дават диапазон в 2500, но изграждането на мрежа в този сегмент предполага драстично повече клетки, което при изтънелите приходи последните години не мотивира никой да налее едни големи пари. Та ключа за палатката отново се държи от държавните бюрократи.

  7. 4G LTE

    Да вземат да пуснат 4G LTE, че само тук останахме в каменната ера.

Коментар