Теленор намалява цените на iPhone

iPhone 6 с 16GB се предлага за 699,99 лв. в брой с двугодишен договор за Резерв 99.99 с месечна такса 39,99 лв.

iPhone 6 с 16GB се предлага за 699,99 лв. в брой с двугодишен договор за Резерв 99.99 с месечна такса 39,99 лв.

Теленор, официалният партньор на Apple за iPhone в България, обяви по-ниски, промоционални цени на смартфона с избрани тарифни планове.

Всички версии на iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s и iPhone 5c сега са със 100 лв. по-евтини с абонаментни планове Резерв 34.99 (промоционална месечна такса 24,49 лв.), Резерв 99.99 и новия Резерв Стандарт 99.99.

Така например, iPhone 6 16GB сега се предлага за 699,99 лв. в брой, вместо за 799,99 лв. с двугодишен договор за абонаментния план Резерв 99.99 (в момента с промоционална месечна такса 39,99 лв.) и за 779,99 лв. с новия план Резерв Стандарт 99.99, който до 31 март е с промоционална месечна такса от 29,99 лв. за целия срок на договора.

Новите, по-ниски цени с горепосочените абонаментни планове са валидни и при плащане на месечни вноски, уточниха от норвежкия телеком оператор, който миналата година купи бизнеса на Глобул.

Коментари по темата: „Теленор намалява цените на iPhone”

добавете коментар...

  1. Cansu

    100lv lie Ayfona?

  2. юбря

    Тези са по нагли и от Виваком. Поне Виваком има покритие почти на всякъде а ментел и тези телените и това нямат. Иначе казано от КЗК нищо не схава. То тук от кой ли става. Вземи КЗК и цапни серсем (разбирай СЕМ)

  3. :o)

    Тоньооо, Тоньооо…градски…
    кой на тоя свят ти подарява АЙФОНИ бе андрешко 🙂

  4. tuturutko

    @Антон
    Ами отиди и си купи от Лондон или Брюксел. За хоарата които нямат възможност да отидат до там, че и да сключат договор с някой мобилен оператор за България е възможно най-евтино!

  5. Антон

    Смях във залата, абе хора, толкова ли сте глупави селяни, извинявам се за израза, но защо на тези измамници, които тези телефони се полагат БЕЗПЛАТНО само и само, че си абонат на Теленор, телефоните са безпари, ама като има глупави хора, да се обвързват със такива дългосрочни договори, това е тъпо, във Брюксел и Лондон особено казвам , че тези телефони ги ПОДАРЯВАТ, тъй , като си техен клиент

  6. калисто

    Малиииии той теленор че фалира,толкова евтино го продава 🙂

  7. Йордан

    Дааа, да видим сега дали ще има глоби от страна на КЗК?

  8. Ивко

    Е как те са се застраховали по друг начин да избият обратно паричките си и то двойно и тройно.

  9. Иван

    Охооо! Ма, какво правите вие бре? Вие питахте ли КЗК, дали можете да намаляте цените? Веднага КЗК да се самосезира и да им друсне една хубава глобичка на тия!

Коментар