JobTiger пусна безплатно мобилно приложение

JobTiger Mobile дава достъп до обявите за работа и възможност за кандидатстване директно от мобилното устройство

JobTiger Mobile дава достъп до обявите за работа и възможност за кандидатстване директно от мобилното устройство

Кариерният сайт JobTiger.bg пусна собствено мобилно приложение за iOS и Android устройства, което вече е достъпно за безплатно сваляне. JobTiger Mobile дава множество възможности на всички, които си търсят работа и се интересуват от пазара на труда.

С негова помощ потребителите могат да разглеждат обявите за работа в сайта JobTiger.bg, да кандидатстват за всички отворени позиции, да следят събития на компанията и да използват личните си профили в сайта.

Достъпни са обяви за работа в над 50 бизнес сектора. Потребителите могат да качват CV и мотивационно писмо директно от мобилното устройство и да кандидатстват директно или дори с профила си в бизнес мрежата LinkedIn.

„Потребителите в интернет искат мобилни услуги и ние се стремим да им ги предложим. Търсенето на работа и кандидатстването по отворени позиции трябва да е максимално удобен и опростен процес, затова разработихме приложението JobTiger Mobile, което с колегите шеговито наричаме „Тигър в телефон”, коментира Светлозар Петров, управител на JobTiger.

Мобилното приложение е разработено от Proxiad и достъпно за сваляне безплатно от App Store и Google Play.

Даноулоуд: JobTiger Mobile за Android

Коментари по темата: „JobTiger пусна безплатно мобилно приложение”

добавете коментар...

  1. Живка

    Идеята за мобилно приложение точно за този сайт е много хитра. Можеш да си търсиш и кандидатстваш за нова работа дори под носа на сегашния ти работодател, без дори да подозира. Поздравления!

  2. Драгомир

    Наистина е много удобно. Както си се разхождаш в парка и внезапно решаваш да си смениш работата. И тук JobTiger идва на помощ…

    Да дам и аз едно предложение. Да има функционалност и за работодатели. Последните, пак както си се разхождат в парка, като решат да уволнят 10-на човека – то да може за последните автоматично CV-тата им да се прехвърлят към JobTiger и така вече бившите служители много удобно и автоматично ще започнат да си търсят нова работа (без дори да подозират).

  3. Ивко

    Ах, от кога почнаха да пускат безплатни мобилни приложения – та това е невероятно и изненадващо! Да можеш да си отваряш някакъв уеб сайт с обяви през стмартфона.

Коментар