Camfrog Video Chat – софтуер за видео срещи

camfrog-insС програмата Camfrog Video Chat на Camshare можете лесно да се включите в реално време във виртуални стаи за срещи, където да слушате, виждате и говорите с много хора едновременно. Този софтуер за видеоконференции работи през повечето защитни стени и рутери.

Camfrog Video Chat позволява многопотребителска видеоконференция, при която можете да се присъедините към стая с до 1000 потребители и просто да кликнете дадено име, за да го видите. Натискате бутона talk и получавате аудио връзка с цялата стая.

Домакини на стаи за видео чат са потребители с широколентов достъп, които ползват софтуера Camfrog Video Chat Room Server, така че всеки може да установи своя собствена многопотребителска видеоконференция, на която да покани другите.

За да виждате хората, не е задължително да имате уеб камера, но правилата на някои стаи не допускат потребители без уеб камери. Camfrog Video Chat е оптимизиран за широколентов достъп, така че видеото е достатъчно бързо. Налична е поддръжка на вертикална и хоризонтална организация на уеб камери, както и на двойни монитори.

Интерфейсът на програмата би трябвало да е познат на всеки, които използва някакъв вид софтуер за комуникация. Старият модулен стил е заменен с един по-стандартен единичен прозорец, който обединява прозореца на уеб камерата, стаите за чат и участниците в чата. Списъкът с контакти има един раздел за любими стаи за чат. Добавянето на нови контакти, търсенето на потребители и управлението на профили става с едно кликване.

Предпазливите потребители ще забележат, че инсталацията включва няколко тулбара, като Yahoo toolbar, например, и един линк на Weather Channel, от който можете да се откажете. С изключение на този недостатък, CamFrog е добър избор за онези, които търсят програма за видео чат, обслужваща разнородни интернет общности.

Поддържани операционни системи: Windows и Mac
Официална страница: Camfrog
Даунлоуд: Camfrog

Коментари по темата: „Camfrog Video Chat – софтуер за видео срещи”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    zdr

  2. petq

    az sam krasiva

  3. Misho

    Izkam da se Srehna s Krasivo momi4e tova e za sq

Коментар