USBWriter – записва ISO образи на USB флашка

Програмата USBWriter позволява сигурно съхранение на инсталационните файлове на операционната система. С нейна помощ можете да запишете виртуални дискови образи на USB устройство.

USBWriter записва ISO файлове директно на USB флашка

USBWriter записва ISO файлове директно на USB флашка

USBWriter представлява малък пакет, който може да се използва в движение, тъй като не изисква инсталация, за да работи правилно. Всички функции са достъпни през компактен и интуитивен интерфейс, лесен за използване.

Потребителят трябва да разполага с виртуален имидж диск на съдържанието, което иска да запише на USB устройството, преди да стартира USBWriter, тъй като програмата не създава подобни файлове, а само ги записва.

След записа обемът на наличната памет на USB устройството се редуцира до размера на виртуалния имидж диск, така че няма възможност за добавяне на нови файлове. Потребителят трябва да е сигурен също, че имидж дискът е зареждаем (bootable), тъй като USBWriter не предлага опция за тази цел.

USBWriter прави точно това, което подсказва името й, без да предлага функции за напреднали. Програмата е от полза за потребители, които искат да копират инсталационните файлове на своята операционна система на сигурно място – USB флашка или диск, предвид, че CD и DVD носителите са по-податливи на повреди с течение на времето.

Даунлоуд: USBWriter

Коментар