Отново “първа в света” памет, за лаптопи

Първи по рода си памети за мобилни компютри обяви компанията Kingston. SO-DIMM модулите HyperX 667MHz CL4 идват с капацитет 2GB и 4GB и са първите от новата вълна иновационни решения, които Kingston обещава да пусне през следващите няколко месеца специално за пазара на преносими компютри.

"Потребителите търсят памети с все по-голяма производителност за съвременните ноутбуци и модулите на 667MHz с CL4 ниска латентност са първите от новата HyperX серия, които ще отговорят на изискванията на пазара", каза Марк Текунофф, старши мениджър технологии в Kingston. "Ще продължим да разширяваме тази линия, включително с разработката на 3GB комплект", допълни той.

Новите модули са достъпни в дистрибуторския канал и могат да се поръчват у нас, съобщи Константина Маврова, продуктов мениджър в АСБИС България.

Паметите HyperX 667MHz CL4 са насочени към мобилните ентусиасти, които искат да повишат производителността на своите машини само със замяна на стандартните модули с по-бързи, без необходимостта дори от настройки в системния BIOS, посочват от Kingston.

Коментар